FaceBook063/8-603-564, 064/326-34-76
office@copywritingtim.com

dobar sajt

 Neka izrada sajta bude vaš direktni put do klijenata!

 

 Rešili ste da izradite sajt, ali vam web dizajner traži da sami napišete tekst.

Mi ćemo ga napisati za vas!

Odavno je u poslovnom svetu shvaćena važnost internet prezentacije. Najčešći vid u našoj zemlji je izrada web sajtova. Kada odaberete saradnike koji će ga uraditi za vas, obično se desi da vam traže tekst za njega. Takve tekstove u Srbiji najčešće piše  „komšijin mali“  ili  „sestrić sa II godine fakulteta“...

ws2Internet sajt je izuzetan marketinški kanal. On je lak za korišćenje, interaktivan, multimedijalan. U direktnom ste dijalogu sa kupcima, osluškujući njihove želje, potrebe i probleme, istovremeno im nudeći svoj proizvod. Stoga je dobro u potpunosti iskoristiti njegove prednosti, ne prepuštajući slučaju njegov učinak.

Uvek imajte na umu da je web sajt ogledalo vaše firme. Na osnovu njega klijenti stiču utisak o vama i uslugama koje nudite. Taj utisak može biti presudan u odluci za vaš ili proizvod konkurencije. Dobro odrađen tekst na sajtu povećava kredibilitet firme i povećava njen ugled na tržištu.

  Moć pisane komunikacije je OGROMNA!

Dobro sročen tekst mami, podstiče i na kraju, pretvara čitaoce u kupce. Tekst je jedan od najbitnijih parametara za posećenost sajta i njegovo mesto pri pretrazi.

Pri izradi tekstova vršimo visoku optimizaciju za vodeće pretraživače (Google). Odabir pravih reči garantuje da će vaš sajt biti prepoznat i visoko kotiran od strane pretraživača, a samim tim vaš proizvod vidljiv vašim klijentima.

Ukoliko već imate web site, a niste zadovoljni njegovim učinkom ili izgledom, preradićemo i optimizovati njegov sadržaj. Na taj način, proizvod ili usluga koju nudite stiže na pravu adresu. Posetilac na sajtu dobija sve informacije koje su mu potrebne i nema potrebu da traga dalje.ws1

Svi tekstovi CoArt tima urađeni su profesionalno, kopirajterski, uz poštovanje marketinških zakonitosti i psihologije kupaca.

Pored izrade tekstova, bavimo se i održavanjem web sajtova. Kako bi sajt bio aktivan i zauzimao dobro mesto na pretraživaču, potrebno je stalno osvežavati njegov sadržaj, dodavati nove tekstove i informacije.

 

 

 

Zanimljivosti

Facebook
fz1 Kada bi Facebook bio zemlja, bio bi treći po veličini na svetu, odmah posle Indije i Kine. 
fz2
Facebook ima oko 900 miliona aktivnih korisnika, koji mu pristupaju svakog dana. 
fz3
7 miliona web strana i aplikacija integrisano je sa društvenom mrežom Facebook.