FaceBook063/8-603-564, 064/326-34-76
office@copywritingtim.com

news
Neka vaša biznis ponuda stigne na pravu email adresu

Kako da svi čuju za vaše popuste i akcije?

nl2Newsletter, prodajno pismo, spada u domen e-mail marketinga. E-mail adresa koristi se kao sredstvo predstavljanja ponude, ideje, akcije, novosti uopšte. Većina posetilaca nekog prodajnog sajta neće se odmah odlučiti za kupovinu proizvoda. Iz tog razloga trebalo bi da svaki sajt, Fan page ima opciju za prijavljivanje za newsletter.

Na taj način prikupljaju se e-mail adrese potencijalnih kupaca i klijenata i ostaje sa njima u stalnom kontaktu. Postiže se njihova lojalnost i gradi poverenje. Putem prodajnog pisma oni se obaveštavaju o novim proizvodima, uslugama, promocijama, popustima...

Newsletter je veoma efikasan i finansijski isplativ način reklamiranja. Dva puta je uspešniji od tradicionalnog direkt marketinga. Američke firme zaradile su oko 1,5 milijardi dolara 2011. godine samo preko email promocije. Očekuje se da će se taj iznos duplirati do 2016. Osnovni parametar uspešnosti jednog prodajnog pisma je broj otvorenih mejlova.

nl3

 

Računica je veoma jednostavna – što više ljudi otvori mejl i vidi vašu ponudu, veća je verovatnoća da ćete prodati i zaraditi.

Kako napisati tekst koji će prodati vaš proizvod?

Prava je umešnost napisati uspešno prodajno pismo. Najpre treba postići da bude uopšte otvoreno, a zatim njegov sadržaj mora biti dovoljno primamljiv da zadrži pažnju čitaoca. Tekst treba da je zanimljiv, visoko informativan i da iznosi suštinu. Veoma je bitno uskladiti ga sa proizvodom i uslugom koju nudimo, a naročito precizno odrediti ciljnu grupu.

nl1

U komunikaciji sa kupcima bitno je uspostaviti direktnu i emotivnu vezu. Treba ih ubediti da vi imate upravo ono što je njima potrebno, da vaš proizvod ili usluga rešavaju neki od važnih problema. Šta i na koji način kažemo, znatno utiče na efektivnost poruke. Samo jedna pravilno napisana reč može povećati prodaju nekoliko puta.

Veoma je važno pisanje prepustiti profesionalnim kopirajterima. Oni znaju da izaberu prave, snažne reči koje će podstaći potencijalne kupce da se odluče za vašu uslugu ili proizvod. Vaša firma biće profesionalno predstavljena, a razlika u odzivu može biti višestruko veća .

CoArt kopirajterski tim kreiraće za vas ubedljive prodajne poruke, koje će ostvariti sve vaše poslovne i komunikacione ciljeve. Takve poruke biće pročitane, a njihovi čitaoci postaće kupci vaših proizvoda i usluga!

Zanimljivosti

Facebook
fz1 Kada bi Facebook bio zemlja, bio bi treći po veličini na svetu, odmah posle Indije i Kine. 
fz2
Facebook ima oko 900 miliona aktivnih korisnika, koji mu pristupaju svakog dana. 
fz3
7 miliona web strana i aplikacija integrisano je sa društvenom mrežom Facebook.