FaceBook063/8-603-564, 064/326-34-76
office@copywritingtim.com

blogging

Kako iskoristiti blog u poslovanju?

Blog (WEB LOG) je svojevrstan on-line dnevnik, aumatizovani web sajt. To je jedan od najdominantnijih načina za predstavljanje danas. Na njihovu popularnost uticalo je to što su veoma jednostavni za korišćenje. Visoko su informativni, sa uvek aktuelnim sadržajem.

Najbolje sredstvo promocije putem bloga je tekst -  njegov sadržaj.

Poslovni blog omogućuje lični, neposredniji kontakt i komunikaciju sa ciljanom grupom. Takav kontakt gradi poverenje i lojalnost firmi. S druge strane firme dobijaju povratne informacije o proizvodu ili usluzi. Stvara se interaktivan odnos, na obostranu korist.

Putem bloga firme promovišu nove ideje, proizvode, akcije…Isto tako pomažu korisnicima u rešavanju problema, čime zadobijaju njihovo poverenje. Svaka ozbiljna firma danas ima svoj profesionalni blog. On doprinosi povećanju kredibiliteta na tržištu.

Vođenjem bloga postiže se i znatno povećanje posećenosti web sajtova, a time i same prodaje.

Firma koja ima blog ima duplo više poseta sajtu nego ona koja ga nema!

Dobar tekst privlači čitaoce i pretvara ih u potencijalne kupce ili korisnike usluge. Oni očekuju da na blogu doznaju nešto novo, da dobiju neku novu korisnu informaciju u odnosu na sajt.

Kada se uzme u obzir važnost bloga i njegov uticaj na poslovanje uopšte, jako je bitno da tekstovi budu napisani profesionalno. Isto tako, važno je da se sadržaj stalno osvežava novim informacijama, da postoji ustaljena frekvencija ažuriranja.

Angažujte CoArt tim kako bi postovi na vašem blogu bili originalni, profesionalni i kako bi ugled vaše firme rastao, a sve novosti stizale do klijenata na obostrano zadovoljstvo.

 

Zanimljivosti

Facebook
fz1 Kada bi Facebook bio zemlja, bio bi treći po veličini na svetu, odmah posle Indije i Kine. 
fz2
Facebook ima oko 900 miliona aktivnih korisnika, koji mu pristupaju svakog dana. 
fz3
7 miliona web strana i aplikacija integrisano je sa društvenom mrežom Facebook.