FaceBook063/8-603-564, 064/326-34-76
office@copywritingtim.com

 kopirajting-copywriting-seo-tekstovi

 Šta je copywriting?

Jednostavno rečeno copywriting je pisanje marketinških tekstova za bilo koji vid prezentacije.

Kopirajter čitaoca rečima ubeđuje da svoj novac da za vaš proizvod ili uslugu. Uverava ga da vi imate baš ono što mu je neophodno u ovom trenutku, što će rešiti njegove probleme. Takvim tekstom stvara želju, mami i na kraju ga pretvara u kupca.

sta-je-copywriting-pisanje-marketing-tekstovaDobar kopirajter odlično poznaje psihologiju kupaca, marketinške zakonitosti i uspešno ih primenjuje. Precizno određuje ciljnu grupu, tako da poruka stiže na pravu adresu i biva viđena upravo od ljudi koji su potencijalni klijenti.

 Zašto da angažujete     profesionalnog kopirajtera?

Angažovanjem kopirajtera štedite i vreme i novac. Novac uložen u reklamiranje višestruko se vraća, jer ne smatramo da je iko toliko bogat da ulaže u marketing koji ne donosi zaradu.

Takođe, veoma je važno da sadržaj bude dopstupan i vidljiv velikom broju čitalaca. Svi tekstovi CoArt tima rade sa sa visokom SEO Optimizacijom. To znači da se prilagođavaju zahtevima vodećih pretraživača (Google, Yahoo, Bing...) i od njih bivaju prepoznati i postavljeni na prve stranice.

Ne morate obilaziti različite marketinške agencije u nameri da plasirate novu uslugu, proizvod ili ideju. Kod nas, na jednom mestu možete dobiti sve što vam je potrebno u vašoj marketinškoj kampanji:

 

Iskoristite našu specijalnu ponudu: uz izradu sajta GRATIS dva teksta za blog ili facebook reklamu!

pisanje-tekstova-za-web-sajtoveCoArt tim čine stručne osobe (prof. srpske književnosti i jezika i diplomirani pravnik), sa sertifikovanim kursevima naprednog kopirajtinga, čije dugogodišnje iskustvo u pisanju garantuje da ćete dobiti kvalitetne, gramatički i stilski lektorisane tekstove.

Uobličićemo vaše ideje ili vam izložiti sopstvene, na obostrano zadovoljstvo. Pozovite nas ili dođite da se lično upoznamo.

Zanimljivosti

Facebook
fz1 Kada bi Facebook bio zemlja, bio bi treći po veličini na svetu, odmah posle Indije i Kine. 
fz2
Facebook ima oko 900 miliona aktivnih korisnika, koji mu pristupaju svakog dana. 
fz3
7 miliona web strana i aplikacija integrisano je sa društvenom mrežom Facebook.